Diabetesschoenen

Banner_Diabetes_744x234px59521c1cf15b2

Diabetesschoenen: waarom?

Als diabetespatiënt moet u bijzonder voorzichtig zijn met uw voeten. Pijnsignalen zijn namelijk niet goed meer te voelen, dus ook niet wanneer een schoen knelt. Regelmatig uw voeten controleren is dus erg belangrijk. Niet alleen door de arts, maar vooral door uzelf. Diabetespatiënten kunnen namelijk sneller problemen krijgen met een slechte bloedcirculatie of een verminderd gevoel in de voeten. Hierdoor herstellen wondjes aan de voet of het been heel moeizaam.

De voordelen

Schoenen met een royale voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Diabetesschoenen hebben een dikke, flexibele zool met een brede neus zodat de tenen voldoende ruimte hebben. De tenen kunnen dan optimaal strekken, buigen en spreiden. Het samenspel van gewrichten, banden en spieren is optimaal afgestemd en voeten blijven langer gezond.

Advies

U heeft advies nodig bij het kiezen van de juiste schoenen, omdat u met diabetes minder gevoel heeft in uw voeten. Bij de keuze van goede diabetesschoenen gaat om de juiste zool, de maakwijze, het juiste materiaal en het niet aanwezig zijn van naden aan de binnenkant van de schoenen. Onze medewerkers kunnen u daar perfect in adviseren. Wij kennen het product en weten welke eigenschappen de schoen heeft.

Het Intersko 100% natuurconcept 
Consequent gezond lopen - absoluut ontspannend

Vrijheid voor uw tenen

Alle Intersko diabetesschoenen hebben een anatomische voetvorm. Bij elke stap kunnen de tenen zich op natuurlijke wijze buigen, strekken en spreiden. Zo voorkomt u doorbloedings-stoornissen en beknellingen. Dit gevoel moet u ervaren! De modellen van Intersko zijn van de allerbeste schoenmakerskwaliteit. Comfortabele voetgezonde schoenen, bijzonder comfortabel en voor de juiste lichaamshouding. Bij iedere stap krijgt u meer energie. Op die manier is elke stap een ontspannende gezondheidstraining.

Kenmerken Intersko Diabetesschoenen

  • Anatomische voetvorm: ervaar het gevoel van lopen als op blote voeten
  • Volledige tenenvrijheid: ongehinderd strekken en spreiden
  • Geen drukpunten of vervelende naden: ook geschikt voor diabetespatiënten
  • Schokdempende zolen: zachte hakopvang en goede voetafwikkeling

Bekijk hier onze collectie:

Damescollectie  | Herencollectie  | Merken  | Aanbiedingen