Onze exclusieve eigen merken

img_marken5950f5c2c652b

De merken Helvesko, Ladysko en dansko zijn exclusief bij Intersko te verkrijgen. In de afgelopen jaren zijn we onze filosofie trouw gebleven! Al meer dan 25 jaar is ons 100% natuurconcept onovertroffen en verwennen wij veeleisende klanten met deze voor ons speciaal ontwikkelde anatomische schoenen. We volgen de nieuwste trends en gebruiken de nieuwste technologieën om ons unieke concept door te ontwikkelen. Probeer nu zelf en ontdek de meest comfortabele schoenen van uw leven!

img_logo_helvesko5950f5fc03a59

Helvesko - Vederlichte lievelingsmodellen!

Voor een ontspannen gevoel!

Comfortabele voetvrijheid
Modellen van ons exclusieve Zwitserse eigen merk HELVESKO zijn fantastische lichtgewichten, flexibel en rondom zacht! De natuurlijke leest vorm is super comfortabel en biedt voldoende teenruimte.

Vederlichte modellen voor de blote voet
Met huidvriendelijke volledig lederen uitvoering of met zijdezachte voetbedbekleding van CLARINO microvezel. De luchtkussenzolen met ingebouwde zachte hak ontlasten zelfs de rug.

img_logo_ladysko5950f5fbce5b3

Ladysko - mode in een comfortabel design

Naar het voorbeeld van de vrouwelijke voet!

Verwen uw voeten!
Het exclusieve merk Ladysko biedt verwen modellen speciaal voor de gevoelige dames-voeten. Met veel plaats voor de tenen, overal zacht en met elastische zolen. Veel van deze modellen zijn geschikt voor een eigen inlegzool.

Als specialiteit het BioFit-voetbed Het ontspannende BioFit-voetbed is speciaal voor ons eigen merk Ladysko ontwikkeld. Het is schokdempend van kurk en latex en verwisselbaar voor eigen inlegzolen. Onderscheiden met een Eco-certificaat voor duurzaamheid.

img_logo_dansko5950f61b9e9a9

Dansko - het merk voor de levensgenieter

Het vrije levensgevoel van ons exclusieve merk uit Scandinavië!

Geniet van de vrijheid van Scandinavië met de modellen van ons eigen merk dansko. Elk model wordt consequent naar de blote voet gevormd, niets drukt, niets knelt. Dempende speciale zolen zorgen ervoor dat u loopt als op zacht mos.