Onze exclusieve eigen merken

De merken Helvesko, Ladysko en Dansko zijn exclusief bij Intersko te verkrijgen. In de afgelopen jaren zijn we onze filosofie trouw gebleven! Al meer dan 25 jaar is ons 100% natuurconcept onovertroffen en verwennen wij veeleisende klanten met deze voor ons speciaal ontwikkelde anatomische schoenen. We volgen de nieuwste trends en gebruiken de nieuwste technologieën om ons unieke concept te ontwikkelen. Probeer onze schoenen uit en ontdek de meest comfortabele schoenen van uw leven!

 

Geniet van de vederlichte lievelingsmodellen, voor een ontspannen gevoel!Logo_Helvesko_2019

Comfortabele voetvrijheid
Modellen van ons exclusieve Zwitserse merk HELVESKO zijn fantastische lichtgewichten, flexibel en rondom zacht! De natuurlijke leestvorm is super comfortabel en biedt voldoende teenruimte.

Vederlichte modellen voor de blote voet
In huidvriendelijke lederen uitvoering of met zijdezachte voetbedkleding van CLARINO microvezel. De luchtkussenzolen met ingebouwde zacht hak ontlasten zelfs de rug.

Bekijk hier onze modellen van de Helvesko collectie:
Helvesko damescollectie | Helvesko herencollectie

 

 

Mode in een comfortabel design, naar het voorbeeld van de vrouwelijke voet!

Logo-Ladysko_2019

Verwen uw voeten!
Het exclusieve merk Ladysko biedt verwen modellen speciaal voor de gevoelige dames voeten. Met veel plaats voor de tenen, overal zacht en met elastische zolen. Veel van deze modellen zijn geschikt voor een eigen inlegzool.

Als specialiteit het BioFit voetbed
Het ont
spannende BioFit-voetbed is speciaal voor ons eigen merk ladysko ontwikkeld. het is schokdempend van kurk en latex en verwisselbaar voor eigen inlegzolen. onderscheiden met een Eco-vertificaat voor duurzaamheid.

Bekijk hier onze modellen van de Ladysko collectie:
Ladysko damescollectie 
Het merk voor de levensgenieter!Logo-dansko_2019

Het vrije gevoel van ons exclusieve merk uit Scandinavië!
Geniet van de vrijheid van Scandinavië met de modellen van ons eigen merk dansko. Elk model wordt consequent gevormd naar de blote voet. Niets drukt, niet knelt. De dempende speciale zorgen zorgen ervoor dat u loopt als op zacht mos.

Bekijk hier onze modellen van de dansko collectie:
dansko damescollectie | dansko herencollectie

 

 

   
   
   

8.6/10