MODEL Novo

  • 3.611.02
MODEL Novo
MODEL Novo
MODEL Novo
MODEL Novo
MODEL Novo
MODEL Novo
    • Voor eigen inlegzolen
    • Sportieve schoentechnologie
    • Met weersbestendige olielooiing
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 199,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 199,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Super passende sportsneaker van biologisch leder met weersbestendige olie-looiing. Dry Clim-microvezel als voering en bekleding van het lichte kurken voetbed. Adventure-zool van PU en rubber.

Natuurlijke looing. Ecologisch leer, met olie gelooid, is van nature actief ademend, waterafstotend en heeft een soepele grip. Daarbij een voering van actief drogend Dry-Clim-microvezel, elastisch en licht in een stevige kwaliteit.

Viviani leder: Beste natuurlijke kwaliteit uit de natuur! 100% milieuvriendelijk leer. Door looivetten goed bestand tegen vocht.

Dry-Clim: Een droog schoenklimaat, daarvoor zorgt Dry-Clim, een zachte en licht meegevende microvezel, voor beroepssporters ontwikkeld. Vocht wordt actief van de voet weggeleid en uitermate geschikt als voering voor intensief gebruikte schoenen. Bij elke weersomstandigheid zorgt Dry-Clim in de schoen voor een hygiënisch, droog en aangenaam voetklimaat.

HELVESKO Adventure zool: Rondom veelzijdig. Modellen met de nieuwe Adventure-zool doen mee met elk avontuur! Geweldige ondersteuning door het goede profiel, slijtvast en super meegevend. De voering van Dry Clim-microvezel droogt de voeten actief, is goed te reinigen en zorgt daardoor voor een fris voetklimaat! Een stootvaste en waterafstotende TPU neus beschermt de tenen.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 42, 43, 44, 45, 46
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed