MODEL Athletico

 • 3.607.08
MODEL Athletico
MODEL Athletico
MODEL Athletico
MODEL Athletico
MODEL Athletico
MODEL Athletico
  • Voor eigen inlegzolen
  • Sneaker voor elk terrein
  • Gecombineerd leer en sporttextiel
 • Voor eigen inlegzolen
€ 159,95 € 199,95 (20,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 159,95 € 199,95 (20,01% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Comfortabele schoen met de robuuste Adventure-zool. Elastische strobel-maakwijze, functioneel gecombineerd leer en sporttextiel met slijtvaste TPU neus. Binnenin drogend Dry Clim-microvezel en een uitneembaar voetbed.

Klaar voor avontuur! Modellen met de nieuwe Adventure-zool doen mee met elke activiteit! Geweldige ondersteuning door het goede profiel, slijtvast en super meegevend. Een stootvaste en waterafstotende TPU neus beschermt de tenen.

Rondom veelzijdig. Modellen met de nieuwe Adventure-zool doen mee met elk avontuur! Geweldige ondersteuning door het goede profiel, slijtvast en super meegevend. De voering van Dry Clim-microvezel droogt de voeten actief, is goed te reinigen en zorgt daardoor voor een fris voetklimaat! Een stootvaste en waterafstotende TPU neus beschermt de tenen.

Microvezel: is zacht voor de voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Strobelmaakwijze - een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt het leer elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Viviani leder: Beste kwaliteit uit de natuur! 100% milieuvriendelijk leer bestand tegen vocht.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 44
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed