MODEL Arktis Elk

  • 1.242.00
MODEL Arktis Elk
MODEL Arktis Elk
MODEL Arktis Elk
MODEL Arktis Elk
MODEL Arktis Elk
MODEL Arktis Elk
MODEL Arktis Elk
MODEL Arktis Elk
    • Voor eigen inlegzolen
    • Geniale winterprofielzool
    • Warm gevoerd, zacht elandleder
  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 239,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 239,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Beste natuurlijke kwaliteiten door moderne schoentechnologie! Zacht elandleer, waterafstotend, warm gevoerd en goed actief ademend. De functionele winterprofielzool isoleert tegen de kou en heeft een merkbaar betere grip.

Winterplezier tot -30°C! Door de speciale mix van een hoogwaardige kwaliteit rubber zorgt deze winter loopzool voor een zeer goede grip op gladde wegen. Zelfs bij een temperatuur van -30ºC. Bovendien is het perfect isolerend en biedt daardoor een goede bescherming tegen de kou.

Elandleder uit Scandinavië: Mocassins van elandleder: onvergelijkbaar zacht natuurleder dat volgens traditionele Scandinavische schoenmakerskunst met de hand is verwerkt. Elandleder is elastischer en soepeler dan de meeste ledersoorten. Het leder heeft een waterafstotende behandeling ondergaan, maar wij adviseren u het leder regelmatig te impregneren.

Elandleder: onvergelijkbaar zacht. Elandleder is van nature onvergelijkbaar zacht, elastisch en soepel. Eén van de edelste leersoorten ter wereld. Zit als een tweede huid en beweegt met elke beweging mee. De leestvorm is consequent natuurlijk, breed en comfortabel voor de volledige voetvrijheid. Onze aanbeveling, een droom voor gevoelige voeten! Wij adviseren u om de schoenen af en toe te behandelen met Bama Power Protection.

Warme voering: winterwarme voering zorgt voor de beste warmte: met ideale temperatuur, lucht- en vochtigheidscirculatie. Uw voeten voelen altijd heerlijk warm zonder te zweten.

Comfortabele ruime voetvorm: Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Winter profiel-zool: Winterbanden voor uw voeten. Door de speciale mix van een hoogwaardige kwaliteit rubber zorgt deze winter loopzool voor een zeer goede grip op gladde wegen. Zelfs bij een temperatuur van -30ºC. Bovendien is het perfect isolerend en biedt daardoor een goede bescherming tegen de kou. De beste kwaliteit van Intersko gecombineerd met het zachte elandleder uit het verre Noorden!

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 40, 41, 42, 43, 44, 46
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed