MODEL Vardo Elk

 • 1.241.32
MODEL Vardo Elk
MODEL Vardo Elk
MODEL Vardo Elk
MODEL Vardo Elk
MODEL Vardo Elk
MODEL Vardo Elk
MODEL Vardo Elk
MODEL Vardo Elk
  • Voor eigen inlegzolen
  • Elandleer met lamsvacht
  • Functionele winter profielzool
 • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 234,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 234,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Scandinavische specialiteit ook voor temperaturen onder nul: zacht elandleer met behaaglijk lamsvacht voor optimale warmte. Bovendien tegen vocht geïmpregneerd. Speciaal ontwikkelde winter profielzool voor een zekere grip. De ideale partner voor in de winter!

Winterplezier tot -30°C! Door de speciale mix van een hoogwaardige kwaliteit rubber zorgt deze winter loopzool voor een zeer goede grip op gladde wegen. Zelfs bij een temperatuur van -30ºC. Bovendien is het perfect isolerend en biedt daardoor een goede bescherming tegen de kou.

Elandleder uit Scandinavië: Mocassins van elandleder: onvergelijkbaar zacht natuurleder dat volgens traditionele Scandinavische schoenmakerskunst met de hand is verwerkt. Elandleder is elastischer en soepeler dan de meeste ledersoorten. Het leder heeft een waterafstotende behandeling ondergaan, maar wij adviseren u het leder regelmatig te impregneren.

Elandleder: onvergelijkbaar zacht. Elandleder is van nature onvergelijkbaar zacht, elastisch en soepel. Eén van de edelste leersoorten ter wereld. Zit als een tweede huid en beweegt met elke beweging mee. De leestvorm is consequent natuurlijk, breed en comfortabel voor de volledige voetvrijheid. Onze aanbeveling, een droom voor gevoelige voeten! Wij adviseren u om de schoenen af en toe te behandelen met Bama Power Protection.

Elandleder en lamsvacht: de aanbeveling vanuit het hoge noorden. Zacht elandleder en warm lamsvacht zijn samen de ideale combinatie van natuurlijke materialen voor een ademend, warm voetklimaat. De behaaglijke lamsvacht zorgt voor de beste natuurlijke warmte: met ideale temperatuur, lucht en vochtigheidscirculatie. Zelfs bij temperaturen onder nul. Het elastische elandleder ondersteunt het actief ademend klimaat en is bovendien waterafstotend behandeld.

Comfortabele ruime voetvorm: Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Lamsvel: als luxueuze wintervoering: het geheim van warmte in prachtige comfortabele schoenen. In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor warme voeten.

Lamsvel verwarmt ideaal: In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor uw voeten.

Winter profiel-zool: Winterbanden voor uw voeten. Door de speciale mix van een hoogwaardige kwaliteit rubber zorgt deze winter loopzool voor een zeer goede grip op gladde wegen. Zelfs bij een temperatuur van -30ºC. Bovendien is het perfect isolerend en biedt daardoor een goede bescherming tegen de kou. De beste kwaliteit van Intersko gecombineerd met het zachte elandleder uit het verre Noorden!

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 40, 41, 43, 44, 46
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normale breedte