MODEL Juno

  • 4.815.03
MODEL Juno
MODEL Juno
MODEL Juno
MODEL Juno
    • Voor eigen inlegzolen
    • Super zacht hertenleder
    • Veelzijdige lichte schoen
  • Voor eigen inlegzolen
€ 99,95 € 179,95 (44,46% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 99,95 € 179,95 (44,46% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Flexibele beweeglijkheid zoals in de natuur: veterschoen van geweldig soepel hertenleer met leren voering en zachte gepolsterde rand, een veelzijdige lichte schoen voor het hele jaar. Als voetbed een dempende, met vilt beklede inlegzool. De sportieve Free-Style-zool van PU met noppenprofiel rolt goed af.

Hertenleder: behoort tot de waardevolste natuurproducten. Het is soepel, zacht als een handschoen en heeft een zeer fijn oppervlak. Door het voorzichtige looien krijgt het zijn typische soepele gevoel en blijft het natuurlijk actief ademend.

Hertenleder: Met de hand genaaide mocassins van het fijnste hertenleer, in de unieke comfortabele pasvorm van Intersko, zijn de absolute top in comfortschoenen. Het zijdezachte Amerikaanse leer komt van in het wild levende herten. Het is licht en met een geweldige grip, in het gebruik is het sterk en weerbestendig. Hertenleder is soepel, zacht als een handschoen en heeft een zeer fijn oppervlak. Door het voorzichtige looien krijgt het zijn typische soepele gevoel en blijft het natuurlijk actief ademend.

Hertenleder: Zijdezacht en elastisch dat is hertenleer! Super zachte lederkwaliteit afkomstig van wilde herten uit de Verenigde Staten. In het gebruik duurzaam en weerbestendig.

Helvesko Free-Style-zool: Afrollen als op blote voeten! Holle noppen zorgen er voor dat de Free-Style-zool grip en vering geeft: een super flexibele, afgeschuinde zool met middensteun om de voet goed af te wikkelen. De flexibele Free-Style zool zorgt voor grip en vering. Bewegingsvrijheid naar het voorbeeld van de natuur!

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 41
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed