Wilton

  • Voor eigen inlegzolen
€ 159,95 * € 229,95 * (30,44% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 159,95 * € 229,95 * (30,44% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 6.594.00
    • Individueel aanpasbare pasvorm
    • Speciaal voor gevoelige voeten

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een speciaal model voor met name gevoelige voeten zoals o.a. diabetes en reuma. Thermoplastisch leer met voering van microvezel. Stabiele en dempende PU zool. Geschikt voor eigen inlegzolen.

De basis voor ontspanning: De semi stijve PU zool heeft een druk ontlastend afrolsysteem. Met extra zachte tred door 1 uitneembare voetbed met 2 onderlaag: beide uitneembaar, dus ook ruimte voor stevigere inlegzolen.

Speciaal voor kwetsbare voeten! Deze Intersko schoenen van speciaal thermo reactief leer dat reageert op warmte zijn ook geschikt voor diabetici. Problematische delen kunnen door middel van warmte wijder worden gemaakt en voor altijd aan de voet aangepast.

Comfortabele ruime voetvorm: Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Microvezel bekleding: Microvezel is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

* Als u lijdt aan matige of ernstige diabetes, raadpleeg uw arts of podotherapeut.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 42
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: extra breed

8.6/10