Paco

  • Voor eigen inlegzolen
€ 50,00 * € 154,95 * (67,73% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 * € 154,95 * (67,73% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 5.761.32
    • Stevige pasvorm: comfortabele schoen van nubuckleer
    • Geschikt voor eigen inlegzolen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

comfortabele schoen van nubuckleer. Zacht met leer gevoerd en aan de rand gepolsterd. Het aantrekkelijke gaatjespatroon laat de voet nog beter ademen. Door de klassieke Derby-vetersluiting wijd te openen en goed aan te passen. Elastische Superflexzool van licht TPU met een uitneembaar voetbed.

Het afrollen gaat als vanzelf op de superflex-zool! Een speciale ontwikkeling van flexibel lichtgewicht TPU met groeven profiel enluchtpolstering. Het voetbed kunt u ook bestellen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Derby-pasvorm: Comfortabel voor elke wreefhoogte. De chique Derby-snit is niet voor niets één van de meest geliefde pasvormen. U kunt de kenmerkende Derby-sluiting extra wijd openen, comfortabel aantrekken en deze individueel aanpassen. De hoge vetersluiting zorgt voor een goede stevige steun. Ideaal voor de hogere wreef!

Specificaties

Kleur: beige
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 44
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normale breedte

8.6/10