York

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 89,95 * € 149,95 * (40,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 89,95 * € 149,95 * (40,01% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.521.30
    • Stevig, zacht leer met een naadvrij voorblad
    • Uitneembaar voetbed en de dynamische Explorerzool

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Geniet overal van het dynamische afrollen op de Explorerzool! Stevig, zacht leer met lederen voering, gepolsterd aan de rand en met goede houvast bij de hiel. Verwisselbaar en ontspannend BioFlex-voetbed.

Ideaal afrollen op de Explorerzool: Lopen met een gezonde dynamiek. Op de Explorer-zool rolt u soepel af: van de hiel tot aan de afgeschuinde voorkant. Het flexibele PU en het uitneembare BioFlex-voetbed zorgen voor de beste schokdemping.

Het BioFlex voetbed: is gemaakt van licht kurk, overtrokken met leder en heeft een latex hielinzet voor de schokdemping. Het bevordert het afrollen op de Explorer-zool en kan vervangen worden door eigen inlegzolen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.#strong/strong#

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 40
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10