MODEL Louis

  • 3.519.27
MODEL Louis
MODEL Louis
MODEL Louis
     
    • Voor eigen inlegzolen
    • BioFlex voetbed, stevig en gepolsterd
    • Uitneembaar voetbed
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 129,95 € 169,95 (23,54% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 129,95 € 169,95 (23,54% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Van een mooie combinatie van leder en sporttextiel. Uitneembaar, schokdempend BioFlex-voetbed.

Explorer-zool: Dynamische voetafwikkeling door schokwerend systeem. Gezond afrollen Vangt doeltreffend alle schokken op en spaart daardoor rug en gewrichten. Bij de hak een dempend anti schok-systeem. Stevige ondersteuning voor de middenvoet. Bij de punt en de hak afgeschuind voor gemakkelijk afrollen.

Dynamische Explorer-zool: Een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van sportief en natuurlijk lopen zoals bijvoorbeeld Nordic walking. Gevormd voor ideaal afrollen, met stevige ondersteuning voor de middenvoet en een geïntegreerd schokwerend systeem. Vangt doeltreffend alle schokken op en spaart daardoor rug en gewrichten. De Explorerzool is slijtvast, superflexibel en is voorzien van een antislipprofiel. Geschikt voor eigen inlegzolen.

Het BioFlex voetbed: is gemaakt van licht kurk, overtrokken met leder en heeft een latex hielinzet. Het bevordert het afrollen op de Explorer-zool en kan vervangen worden door eigen inlegzolen. Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 43
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed