MODEL Christian Elk

  • 1.313.00
MODEL Christian Elk
MODEL Christian Elk
MODEL Christian Elk
MODEL Christian Elk
MODEL Christian Elk
    • Voor eigen inlegzolen
    • Veelzijdig elandleder design
    • Naadvrije, ongevoerd voorvoet
  • Voor eigen inlegzolen
€ 129,95 € 179,95 (27,79% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 129,95 € 179,95 (27,79% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Rondom geweldig te dragen door de naadvrije, ongevoerde voorvoet, verborgen vetersluiting en polstering aan de hiel. De hoge zijkanten hebben een voering van microvezel. Elastisch door Strobelmaakwijze, met crêpezool van licht TPS en een uitneembaar voetbed.

Microvezel voering: is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Ströbelmaakwijze - een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt het leer elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

dansko crepezool: De klassieke vrijetijdszool voor een zacht veerkrachtig uiterlijk en een geweldig antislip. Lichtgewicht en dempend TPS-zool met een uitneembaar voetbed.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Elandleder: onvergelijkbaar zacht. Elandleder is van nature onvergelijkbaar zacht, elastisch en soepel. Eén van de edelste leersoorten ter wereld. Zit als een tweede huid en beweegt met elke beweging mee. De leestvorm is consequent natuurlijk, breed en comfortabel voor de volledige voetvrijheid. Onze aanbeveling, een droom voor gevoelige voeten!

Comfortabele ruime voetvorm: Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 41, 43
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Dansko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed