MODEL Mountain

  • 3.584.80
MODEL Mountain
MODEL Mountain
MODEL Mountain
MODEL Mountain
MODEL Mountain
MODEL Mountain
    • Voor eigen inlegzolen
    • Comfortabel voor elke dag
    • Model van stevig suède
  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 209,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 209,95

Nu even niet op voorraad, levertijd enkele weken

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Sportief model van stevig suède met diepe uitsnede voor de enkel, gepolsterde tong en voering van drogend Dry Clim-microvezel. Goed dempend voetbed, uitneembaar voor eigen inlegzolen.

Natuurlijke looing. Ecologisch leer, met olie gelooid, is van nature actief ademend, waterafstotend en heeft een soepele grip. Daarbij een voering van actief drogend Dry-Clim-microvezel, elastisch en licht in een stevige kwaliteit.

Viviani leder: Beste natuurlijke kwaliteit uit de natuur! 100% milieuvriendelijk leer. Door looivetten goed bestand tegen vocht.

Dry-Clim: Een droog schoenklimaat, daarvoor zorgt Dry-Clim, een zachte en licht meegevende microvezel, voor beroepssporters ontwikkeld. Vocht wordt actief van de voet weggeleid en uitermate geschikt als voering voor intensief gebruikte schoenen. Bij elke weersomstandigheid zorgt Dry-Clim in de schoen voor een hygiënisch, droog en aangenaam voetklimaat.

Zacht gepolsterd: daar waar de schoen ondersteunt, zacht gepolsterd aan de tong.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 42, 43, 44, 45, 46
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed