Dustin

  • Voor eigen inlegzolen
€ 99,95 * € 174,95 * (42,87% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 99,95 * € 174,95 * (42,87% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.571.03
    • Explorerzool voor dynamisch afrollen
    • handgenaaide veterschoen met walkloden voering

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Geweldig afrolplezier met deze handgenaaide veterschoen - en daarbij de fantastisch meegevende kwaliteit van het milieuvriendelijke Terracare® leer. Walkloden voering van 100% scheerwol. Schokdempende Explorerzool.

Ideaal afrollen op de Explorerzool Lopen met een gezonde dynamiek. Op de Explorer-zool rolt u soepel af: van de hiel tot aan de afgeschuinde voorkant. Het flexibele PU en het uitneembare BioFlex-voetbed zorgen voor de beste schokdemping.

Het BioFlex voetbed Is gemaakt van licht kurk, overtrokken met leder en heeft een latex hielinzet. Het bevordert het afrollen op de Explorer-zool en kan vervangen worden door eigen inlegzolen.

Leder van Terracare® Is een milieuvriendelijk leer en wordt geproduceerd in Duitsland. Door het looien is het leer vochtbestendig en door de lucht- en warmtewisseling zorgt het voor een aangenaam voetklimaat.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 40
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed