Marc Yak

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 169,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 169,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 1.054.32
    • Robuust maar nauwelijks gewicht
    • Flexibel verwerkt volgens de opankenmaakwijze

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Met leer gevoerd, aan de schacht gepolsterd en flexibel verwerkt volgens de opankenmaakwijze. Bij de met luchtkussentjes gepolsterde, lichte PUR-zool met noppenprofiel hoort het uitneembare danflex-voetbed.

Robuuste modellen voor mannen! Een typisch kenmerk voor de opanken maakwijze is de dubbele handnaad met vlechtdraad die de zool en het bovenleer met elkaar verbinden tot een flexibel geheel. Deze stoere yak modellen zijn van een robuust natuurlijk leder, ideaal voor gebruik in de winter. Het leer is ademend en zelfs bestand tegen extreme weersomstandigheden door zijn afkomst op de hellingen van de Himalaya.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

danflex-voetbed: Van duurzaam elastisch en verend PE-schuimmateriaal met kalfslederen toplaag. Kan door eigen orthopedische inlegzolen worden vervangen. Om na te bestellen.

Yakleder: stoere modellen van Yak-leder zijn van een robuust natuurlijk leder, ideaal voor gebruik in de winter. Het leer is ademend en zelfs bestand tegen extreme weersomstandigheden door zijn afkomst op de hellingen van de Himalaya.

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 40, 41, 42, 44
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normale breedte

8.6/10