Wilton

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 219,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 219,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 6.594.00
    • individueel aanpasbare pasvorm voor Hem
    • geschikt voor eigen inlegzolen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een speciaal model voor met name gevoelige voeten zoals o.a. diabetes en reuma. Thermoplastisch leer met voering van microvezel. Stabiele en dempende PU zool. Geschikt voor eigen inlegzolen.

De ideale schoen voor kwetsbare voeten: Deze schoenen van thermoplastisch leer kunnen door middel van warmte wijder gemaakt worden en voor altijd aan de vorm van de voet worden aangepast. Voor een extra zachte tred zorgt 1 het uitneembare voetbed met 2 onderlaag: beide uitneembaar.

De semi stijve PU zool: heeft een druk ontlastend afrolsysteem. Voor een extra zachte tred zorgt het 1. uitneembare voetbed met 2. onderlaag: beide uitneembaar en biedt dus ook ruimte voor stevigere inlegzolen.

* Als u lijdt aan matige of ernstige diabetes, raadpleeg uw arts of podotherapeut.

Comfortabele ruime voetvorm: Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte leer verkleint bovendien de kans op voetwondjes.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Microvezel bekleding: Microvezel is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 41, 42, 43, 44
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: extra breed