Sören Elk

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 189,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 189,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 1.403.32
    • Een royaal vetermodel van zacht elandleder
    • Geschikt voor eigen inlegzolen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een royaal verwenmodel, door een uitneembaar voetbed ook geschikt voor uw eigen inlegzolen. Het geweldige zachte elandleer is volgens de Ströbelmaakwijze verwerkt. De Grip-Tec-zool zorgt voor antislip en schokdemping door de mix van licht PU en rubber.

Antislip met uitneembaar voetbed. De Grip-Tec-zool is een moderne zool met uitneembaar voetbed. Door twee componenten is de zool flexibel, licht in gewicht en antislip.

Comfortabele ruime voetvorm: Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Elandleder uit Scandinavië. Onvergelijkbaar zacht natuurleder dat volgens traditionele Scandinavische schoenmakerskunst met de hand is verwerkt. Elandleder is elastischer en soepeler dan de meeste ledersoorten. Het leder heeft een waterafstotende behandeling ondergaan, maar wij adviseren u het leder regelmatig te impregneren.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Ströbelmaakwijze - een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt het leer elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

dansko Grip-Tec-zool: Veilige antislip zool. De Griptec-zool zorgt ook op gladde wegen voor een veilige tred. Van een elastische PU rubberlaag met speciaal antislip profiel. De Grip-Tec-zool is een moderne zool met uitneembaar voetbed. De zool is fleixibel, licht in gewicht en antislip.

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 41, 42, 43, 45
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10