Pablo

  • Voor eigen inlegzolen
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
€ 104,95 € 164,95 * (36,37% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 104,95 € 164,95 * (36,37% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
  • 3.543.30
  • 1
  • bruin
    • goed steunend vetermodel
    • klimaat regulerende voering

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

De stabiele veterschoen van fijn leder heeft voor het afrollen de dynamische Explorerzool. Daarbij een actief klimaat-regulerende, voetdrogende voering van Dry Clim-microvezel en een uitneembaar BioFlex-voetbed met latex demping en leren voering.

Ideaal afrollen op de Explorerzool Lopen met een gezonde dynamiek. Op de Explorer-zool rolt u soepel af: van de hiel tot aan de afgeschuinde voorkant. Het flexibele PU en het uitneembare BioFlex-voetbed zorgen voor de beste schokdemping.

Het BioFlex voetbed is gemaakt van licht kurk, overtrokken met leder en heeft een latex hielinzet voor de schokdemping. Het bevordert het afrollen op de Explorer-zool en kan vervangen worden door eigen inlegzolen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 41
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed