Tony Yak

  • Voor eigen inlegzolen
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
€ 229,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 229,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
  • 1.746.32
  • 1
  • bruin
    • warm gevoerde winterlaars van Yakleder
    • uitneembaar voetbed en een antislip winterzool

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Rustiek Yakleder. In een praktisch verwerkte Derby stijl, warm gevoerd en door het Texmembraan beschermt tegen kou en vocht. Met extra ruimte in de breedte en hoogte! Uitneembaar voetbed en dansko antislip winter zool van TPU.

Yak leder met regenbescherming Een geweldige combinatie: Yakleder is een robuust natuurlijk leder, ideaal voor gebruik in de winter, gecombineerd met een High-Tech Membraan dus bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals kou, hitte en vocht.

Comfortabele ruime voetvorm Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte leer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht leder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 44
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: extra breed