Ole Elk

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
€ 119,95 € 169,95 * (29,42% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 119,95 € 169,95 * (29,42% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
  • 1.413.00
  • 4
  • zwart
    • antislip Gripteczool
    • zeer geschikt voor mensen met diabetes

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Veterschoen voor gevoelige voeten: rondom zacht elandenleer, stevig versterkt met rundleder aan de hiel. Elastisch door Ströbel-maakwijze. Voering van microvezel, uitneembaar voetbed en antislip Griptec-zool.

Comfortabele ruime voetvorm Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Elandleder uit Scandinavië Onvergelijkbaar zacht natuurleder dat volgens traditionele Scandinavische schoenmakerskunst met de hand is verwerkt. Elandleder is elastischer en soepeler dan de meeste ledersoorten. Het leder heeft een waterafstotende behandeling ondergaan, maar wij adviseren u het leder regelmatig te impregneren.

Veilige antislip zool De Griptec-zool zorgt ook op gladde wegen voor een veilige tred. Van een elastische PU rubberlaag met een speciaal antislip profiel. Met uitneembaar voetbed.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 45
Categorie: Voor diabetes, Voor hallux valgus, Aanbiedingen
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed