Jenson

Jenson

Maat:

€ 119,95 * € 149,95 * (20,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 119,95 * € 149,95 * (20,01% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 5.194.04
    • Handgenaaide mocassin met flexibele mocassinhandnaad
    • Drukvrije klittenbandsluiting en zachte lederen voering

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Deze sportieve lichtgewicht vraagt om te worden gedragen met de blote voet. Handgenaaide mocassin met decoratieve, flexibele mocassinhandnaad en drukvrije klittenbandsluiting. Zachte lederen voering en elastische lichtgewicht TPU zool.

Het blote voeten gevoel! Zo voelt vakantie voor uw voeten! Gun uzelf het vrije gevoel van lopen als op blote voeten met de Softprofiel-zool: anatomisch gevormd naar de vorm van de blote voet en in alle richtingen elastisch voor absolute bewegingsvrijheid. De lichtgewicht TPU-zool weegt bijna niets.

Handgenaaide mocassin: Een kenmerkende klassieke schoenmakerskunst! Steek voor steek handgenaaid daardoor flexibel, bijzonder duurzaam en decoratief.

Mocassin handnaad: Originele mocassin-handnaad. De traditionele handnaad is hoogwaardige schoenmakerskunst en een kenmerk voor de echte mocassin: zeer duurzaam, decoratief en meegevend in de beweging.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen.

Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens Deze zool weegt bijna niets! Het PU schuim met luchtpolstering voelt u hete dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

Vederlicht: Zo licht als op wolken! U vergeet bijna dat u ze aan heeft.Specificaties

Kleur: beige
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 41, 44, 45, 46
Categorie: Voor diabetes, Voor hallux valgus, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed