MODEL Stefan

  • 3.550.03
MODEL Stefan
MODEL Stefan
MODEL Stefan
MODEL Stefan
MODEL Stefan
MODEL Stefan
    • Voor eigen inlegzolen
    • Verstelbare klittenbandsluitingen
    • Meer plaats door elastische inzetten
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 139,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 139,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

De zachte oplossing bij Hallux Valgus en gevoelige drukpunten. Het flexibele materiaal past zich optimaal aan de voet aan. Door klittenbandsluiting variabel te sluiten. Uitneembaar BioFlex-voetbed en Explorer zool voor het afrollen. Ideaal voor blote voeten.

De klassieke Explorerzool. Lopen met gezonde dynamiek. Op de Explorerzool rolt u soepel af: van de hiel tot aan de afgeschuinde voorkant. Het flexibele PU en het uitneembare BioFlexvoetbed zorgen voor de beste schokdemping. Ook geschikt voor eigen inlegzolen.



Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

In één beweging past de klittenbandsluiting alsof het op maat is gemaakt. De snelle klittenbandsluiting geeft extra goede ondersteuning.

Zachte oplossingen voor gevoelige voeten! Een zege voor gevoelige voeten, de elastische zijkanten bieden meer ruimte ideaal bij o.a. Hallux Valgus. De elastische rekzones worden hier gecombineerd met zacht leder. Het flexibele Dry-Clim-microweefsel past zich optimaal aan de voet aan.

Het BioFlex voetbed: is gemaakt van licht kurk, overtrokken met leder en heeft een latex hielinzet. Het bevordert het afrollen op de Explorer-zool en kan vervangen worden door eigen inlegzolen.

Explorer-zool: Dynamische voetafwikkeling door schokwerend systeem. Gezond afrollen vangt doeltreffend alle schokken op en spaart daardoor rug en gewrichten. Bij de hak een dempend anti schok-systeem. Stevige ondersteuning voor de middenvoet. Bij de punt en de hak afgeschuind voor gemakkelijk afrollen.

Dynamische Explorer-zool: Een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van sportief en natuurlijk lopen zoals bijvoorbeeld Nordic walking. Gevormd voor ideaal afrollen, met stevige ondersteuning voor de middenvoet en een geïntegreerd schokwerend systeem. Vangt doeltreffend alle schokken op en spaart daardoor rug en gewrichten. De Explorerzool is slijtvast, superflexibel en is voorzien van een antislipprofiel. Geschikt voor eigen inlegzolen.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed