MODEL Nikolai Yak

 • 1.208.30
MODEL Nikolai Yak
MODEL Nikolai Yak
MODEL Nikolai Yak
MODEL Nikolai Yak
MODEL Nikolai Yak
MODEL Nikolai Yak
  • Robuuste trekkingsandaal
  • Goed verstelbaar door klittenbandsluiting

Maat:

€ 189,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 189,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Deze sandaal van Yakleder is super veelzijdig. Voortreffelijke kwaliteit met gepolsterde textiel randen, klittenbanden en stevige zijkanten. Brede solide rubberen zool met stevig profiel. Geschikt voor alle ondergronden.

Yakleder: robuust en elastisch: Als specialist van waardevolle leersoorten heeft Intersko ook comfortabele modellen gemaakt van Yakleder. De Yak is afkomstig uit Centraal-Azië en leeft daar op de hellingen van de Himalaya en op het plateau van Mongolië. Het robuuste leder is zacht en elastisch.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

In één beweging past de klittenbandsluiting alsof het op maat is gemaakt. De snelle klittenbandsluiting geeft extra goede ondersteuning.

Zacht gepolsterd. Overal, waar de schoen aansluit, is hij zacht gepolsterd: zacht gepolsterde hielband.

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 40, 41, 42, 43, 44, 45
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed