Leon

 • 3.592.00
Leon
Leon
   
  • Voor eigen inlegzolen
  • Sandaal om af te rollen
  • Gepolsterd nappaleder
 • Voor eigen inlegzolen
€ 50,00 € 134,95 (62,95% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 € 134,95 (62,95% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Ook gevoelige mannenvoeten genieten van deze sandaal door gezond afrollen op de Explorerzool van PU! Tegen de huid zachte, gepolsterde Dry-Clim microvezel met vocht opnemende eigenschappen. Het zachte nappaleer is flexibel verwerkt volgens de Ströbel-maakwijze, met beweeglijk doorgetrokken gevlochten banden en klittenbanden voor een ideale pasvorm. Uitneembaar Bio-Flex-voetbed.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Dynamische Explorer-zool: Een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van sportief en natuurlijk lopen. Het hoogste punt van de zool bevordert de ideale afwikkeling. Gezond afrollen: de Explorer-zool is slijtvast, superflexibel en is voorzien van een antislipprofiel. De loopzool is gecombineerd met een uitneembaar BioFlex-voetbed.

Het BioFlex voetbed is gemaakt van licht kurk, overtrokken met leder en heeft een latex hielinzet. Het bevordert het afrollen op de Explorer-zool en kan vervangen worden dooreigen inlegzolen.

Microvezel is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Ströbelmaakwijze: een klassieke maakwijze steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 44
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed