Gert Elk

Gert Elk

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 119,95 * € 174,95 * (31,44% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 119,95 * € 174,95 * (31,44% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 1.409.00
    • Luxe model van elandleder
    • Aanpasbare klittenbandsluiting

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Zit met één greep als op maat gemaakt en geeft aan de hele voet elastisch mee. Klittenbandschoen van zacht elandenleer, elastisch verwerkt volgens de Ströbelmaakwijze. Uitneembaar voetbed en een PU Grip-Tec-zool met antislip profiel.

Antislip met uitneembaar voetbed. De Grip-Tec-zool is een moderne zool met uitneembaar voetbed. Door twee componenten is de zool flexibel, licht in gewicht en antislip.

Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Elandleder uit Scandinavië. Mocassins van elandleder: onvergelijkbaar zacht natuurleder dat volgens traditionele Scandinavische schoenmakerskunst met de hand is verwerkt. Elandleder is elastischer en soepeler dan de meeste ledersoorten. Het leder heeft een waterafstotende behandeling ondergaan, maar wij adviseren u het leder regelmatig te impregneren.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen.

Ströbelmaakwijze - een klassieke maakwijze Steek voor steek wordt het leer elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

dansko Grip-Tech-zool: Veilige antislip zool. De Griptec-zool zorgt ook op gladde wegen voor een veilige tred. Van een elastische PU rubberlaag met speciaal antislip profiel.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 46
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed