Mick

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 184,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 184,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.575.00
    • Soepel Terracare® leer met lamsvelvoering
    • Halfhoge schoen met klittenbandsluiting

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Aangenaam de winter door met leer van Terracare® en een comfortabel warme voering van lamsvel! Door de variabele klittenbandsluiting past de halfhoge schoen in één beweging. Antislip Fitprofiel-zool van TPU, aangenaam licht.

Leder van Terracare®: Is een milieuvriendelijk leer en wordt geproduceerd in Duitsland. Door het looien is het leer vochtbestendig en door de lucht- en warmtewisseling zorgt het voor een aangenaam voetklimaat.

Lamsvel voering: Lamsvel is een bijzonder zacht, behaaglijk warm materiaal met natuurlijke eigenschappen. Luxueuze wintervoering! Heerlijk zacht en ademend voor een goed voetklimaat. Een genot voor warme droge voeten! Lamsvel beschermt tegen de koude zonder warmte op te slaan, ademt, is absorberend en verdeelt lucht en warmte voortreffelijk.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 40, 41, 42, 43, 44
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10