Sandro

  • Voor eigen inlegzolen
€ 114,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 114,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd NL circa 1-3 werkdagen, levertijd België 5-7 werkdagen

  • 3.596.00
    • Comfortabele instapper voor Hem
    • Volledig open te klappen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een hoogwaardige instapper van nappaleer. Volledig open te klappen en met de klittenbandsluiting op maat aan te passen. Als voering Dry Clim-microvezel, binnenzool van fluweelzacht ALCANTARA. Uitneembaar voetbed en soepel afrollende Explorer-sandaalzool van PU.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuelepasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen.

Dry Clim micro-vezel: Is zacht voor de blote voet en zorgt voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Explorer-sandaal-zool: Dynamisch afrollen, ook op blote voeten! Dat kan met de Explorer sandaalzool. Het dempende voetbed kan worden verwijderd en vervangen worden door uw eigen inlegzolen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 45
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed