Bergen Elk

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

Levertijd enkele weken
€ 229,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 229,95

Levertijd enkele weken
  • 1.747.10
  • 1
  • zwart
    • zachte, warme lamsvacht voering
    • antislip winterzool met schubbenprofiel

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Schoen van elastisch, waterafstotend en super slijtvast elandleder, volledig gevoerd met zacht lamsvacht voor een optimale, natuurlijke warmte. Twee klittenbanden voor drukvrije aanpassing en zacht gepolsterde rand. Uitneembaar voetbed met lamsvel en antislip winterzool met schubbenprofiel.

Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Elandleder uit Scandinavië: Mocassins van elandleder: onvergelijkbaar zacht natuurleder dat volgens traditionele Scandinavische schoenmakerskunst met de hand is verwerkt. Elandleder is elastischer en soepeler dan de meeste ledersoorten. Het leder heeft een waterafstotende behandeling ondergaan, maar wij adviseren u het leder regelmatig te impregneren.

Comfortabele ruime voetvorm: Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Lamsvel voering: Luxueuze wintervoering: het geheim van warmte in prachtige comfortabele schoenen. In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor warme droge voeten!

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Categorie: Voor diabetes, Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normale breedte