Alex Elk

 • 1.585.00
Alex Elk
Alex Elk
Alex Elk
Alex Elk
Alex Elk
  • Handgenaaide mocassin
  • Van soepel elandleder

Maat:

€ 144,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 144,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Comfortabele handgenaaide mocassin! Van soepel elandleer, aangenaam voor gevoelige voeten. Flexibel door de elastische handnaad. Met lederen voering en schokdempende dansko-zool. Dit model kunt u het hele jaar dragen, ideaal voor in huis maar ook voor op vakantie!

Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Elandleder uit Scandinavië. Mocassins van elandleder: onvergelijkbaar zacht natuurleder dat volgens traditionele Scandinavische schoenmakerskunst met de hand is verwerkt. Elandleder is elastischer en soepeler dan de meeste ledersoorten. Het leder heeft een waterafstotende behandeling ondergaan, maar wij adviseren u het leder regelmatig te impregneren.

Klassieke dansko-zool. Een typische brede voetvorm en volledige platte nullijn voor natuurlijk lopen. Dempend PUR materiaal, licht en flexibel met zelfvormend voetbed.

Handgenaaide mocassin. Een kenmerkende klassieke schoenmakerskunst! Steek voor steek handgenaaid daardoor flexibel, bijzonder duurzaam en decoratief.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Categorie: Voor hallux valgus
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed