Otto Air Elk

Maat:

€ 129,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 129,95

Levertijd enkele weken

  • 1.815.08
    • Van zacht elandleder
    • Veel ruimte voor de tenen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een vlot vrijetijdsmodel! Van ongevoerd geperforeerd elandleder. Veel ruimte voor de tenen. De elastische hiel past zich aan de voet aan!

dansko lichte zool: Extra dun en in alle richtingen buigzaam - voor een aangenaam voetgevoel. Van hoogwaardig PU en licht in gewicht. Ideaal voor zomerschoenen, zeer flexibele en lichtgewicht witte zool. PU-zool. Dun maar duurzaam met een zacht gevoerd voetbed.

Elandleder: onvergelijkbaar zacht. Elandleder is van nature onvergelijkbaar zacht, elastisch en soepel. Eén van de edelste leersoorten ter wereld. Zit als een tweede huid en beweegt met elke beweging mee. De leestvorm is consequent natuurlijk, breed en comfortabel voor de volledige voetvrijheid. Onze aanbeveling, een droom voor gevoelige voeten!

Elandleder uit Scandinavië: Mocassins van elandleder: onvergelijkbaar zacht natuurleder dat volgens traditionele Scandinavische schoenmakerskunst met de hand is verwerkt. Elandleder is elastischer en soepeler dan de meeste ledersoorten. Het leder heeft een waterafstotende behandeling ondergaan, maar wij adviseren u het leder regelmatig te impregneren.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Categorie: Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Dansko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed