Andrew

€ 69,95 € 139,95 (50,02% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 69,95 € 139,95 (50,02% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 5.145.00
    • Buigzame Softprofiel zool
    • Flexibele mocassin handnaad

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

De behaaglijke lichtlopende schoen van soepel nappaleer is aan de voet rondom elastisch, door twee kleine elastische zones bij de instap en de meegevende mocassin-naad. Binnenin aangename warmte door een zachte voering en een warme dekzool. De Softprofiel-zool van licht TPU geeft u een ontspannen gevoel.

De Softprofiel-zool: Lichtgewicht PU zool met luchtgepolsterde demping voor een vederlicht gevoel. Optimaal elastisch voor onbeperkte bewegingsvrijheid. Sportief profiel voor aangenaam afrollen.

Vakantie voor uw voeten: Lichtgewicht PU zool met luchtgepolsterde demping. Optimaal elastisch voor onbeperkte bewegingsvrijheid. Sportief profiel voor aangenaam afrollen.

Originele mocassin-handnaad: De traditionele handnaad is hoogwaardige schoenmakerskunst en een kenmerk voor de echte mocassin: zeer duurzaam, decoratief en meegevend in de beweging.

Warme voering: als winterwarme voering zorgt voor de beste warmte: met ideale temperatuur, lucht- en vochtigheidscirculatie. Uw voeten voelen altijd heerlijk warm zonder te zweten.

Elastische inzetten op de wreef: Elastische inzetten zorgen voor meegevende steun! Zo vult alles elkaar perfect aan. Elastische zones voor extra comfort.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 40
Categorie: Voor diabetes, Voor hallux valgus, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed