Frank

 • 5.506.04
Frank
Frank
Frank
Frank
Frank
Frank
  • Nonchalante herenschoen
  • Handgenaaide mocassin

Maat:

€ 154,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 154,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Elk detail is gericht op een gezonde voetafwikkeling: de Softprofiel-loopzool, het extra zachte leder en de comfortabele rekzones bij de instap. Met huidvriendelijke lederen voering en leder overtrokken voetbed met ontlastende, zachte hakopvang.

Het blote voeten gevoel! Zo voelt vakantie voor uw voeten! Gun uzelf het vrije gevoel van lopen als op blote voeten met de Softprofiel-zool: anatomisch gevormd naar de vorm van de blote voet en in alle richtingen elastisch voor absolute bewegingsvrijheid. De lichtgewicht TPU-zool weegt bijna niets.

Handgenaaide mocassin: Een kenmerkende klassieke schoenmakerskunst! Steek voor steek handgenaaid daardoor flexibel, bijzonder duurzaam en decoratief.

Soft-profiel loopzool: Het blote voeten gevoel! Zo voelt vakantie voor uw voeten! Gun uzelf het vrije gevoel van lopen als op blote voeten met de Softprofiel-zool: anatomisch gevormd naar de vorm van de blote voet en in alle richtingen elastisch voor absolute bewegingsvrijheid. De lichtgewicht TPU-zool weegt bijna niets.

Elastische inzetten op de wreef: voor meegevende steun! Zo vult alles elkaar perfect aan. Elastische zones voor extra comfort.

Vederlicht: Zo licht als op wolken! U vergeet bijna dat u ze aan heeft.

Specificaties

Kleur: beige
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 40, 41, 42, 44, 45, 46
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed