August

  • Voor eigen inlegzolen
€ 119,95 * € 179,95 * (33,34% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 119,95 * € 179,95 * (33,34% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 1.415.00
    • instapper van elandleder, royaal bij de tenen
    • flexibel bij het lopen en een stevige pasvorm

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Royaal bij de tenen, flexibel bij het lopen en een stevige pasvorm: instapper van zacht elandleer. Prima zomerklimaat door huidvriendelijk microvezel als voering en als toplaag van het uitneembare voetbed. Grip-Tec-zool van PU met antislip rubberen profiel.

Antislip met uitneembaar voetbed. De Grip-Tec-zool is een moderne zool met uitneembaar voetbed. Door twee componenten is de zool flexibel, licht in gewicht en antislip.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Comfortabele ruime voetvorm. Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Elandleder uit Scandinavië. Onvergelijkbaar zacht natuurleder dat volgens traditionele Scandinavische schoenmakerskunst met de hand is verwerkt. Elandleder is elastischer en soepeler dan de meeste ledersoorten. Het leder heeft een waterafstotende behandeling ondergaan, maar wij adviseren u het leder regelmatig te impregneren.

Microvezel is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 44
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed