Kristan Elk

  • Voor eigen inlegzolen
Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
€ 99,95 € 159,95 * (37,51% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 99,95 € 159,95 * (37,51% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
  • 1.421.00
  • 3
  • zwart
    • elastische inzetten op de wreef
    • elandlederen instapper

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Drievoudig flexibele instapper: door het soepele elandenleer, de elastische inzetten en de speciale Ströbel-maakwijze. Met gepolsterde randen, zachte textielvoering en een uitneembaar voetbed. Antislip Griptec-zool.

Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Veilige antislip zool De Griptec-zool zorgt ook op gladde wegen voor een veilige tred. Van een elastische PU rubberlaag met een speciaal antislip profiel. Met uitneembaar voetbed.

Elastische rekzones Intersko maakt al meer dan 25 jaar comfortabele schoenen om uw voeten te verwennen. Vaak met bijzondere details, zoals elastische inzetten voor een soepele beweging bij elke stap.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 44
Categorie: Voor diabetes, Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Aanbiedingen
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed