Filosofie

Banner_Filosofie_HW15_744x234px5950f3853b7dc

Waarom comfortabele schoenen?

Het is een feit: de moderne mens zit teveel op kantoor, voor de televisie en in de auto. En toch lopen we tijdens ons leven 4 keer te voet om de wereld – dat is 160.000 kilometer, bijna alleen op een harde ondergrond en in krappe schoenen … geen wonder, dat lopen op die manier niet plezierig is en zelfs tot problemen kan leiden!

Intersko Comfortschoenen geven u het plezier terug om te slenteren, wandelen, springen en dansen – het gevoel van top tot teen vitaal en fit te zijn. De afbeelding laat het zien: uw voeten hebben plaats om te bewegen, de schoen is nauwelijks voelbaar.

Vrijheid voor de tenen

Alle Intersko modellen hebben een anatomische voetvorm. Bij elke stap kunnen de tenen zich op natuurlijke wijze buigen, strekken en spreiden. Geen drukkende plekken meer - ideaal voor uw spieren en de doorbloeding. Uw voeten blijven natuurlijk warm.

Natuurlijke voetafwikkeling

Alle modellen volgens 100% natuurconcept. De flexibele zool is voor- en achter afgerond zodat de voet afwikkelt als op blote voeten. De goede schokdemping zorgt ervoor dat het voelt als lopen op zacht mos.

Pure ontspanning zonder de hak

De elastische nullijn zolen zorgen ervoor dat uw lichaamsgewicht gelijkmatig verdeeld wordt. Zo worden gewrichten en rug optimaal ontlast en ontzien ze uw gevoelige voeten, rug en gewrichten - bij al uw activiteiten.