MODEL Eden

  • 4.538.08
MODEL Eden
MODEL Eden
MODEL Eden
MODEL Eden
MODEL Eden
MODEL Eden
MODEL Eden
    • Voor eigen inlegzolen
    • Flexibele lichtgewichten
    • Van soepel zacht geperforeerd leer
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 109,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 109,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Laat uw voeten genieten: Hierin voelen zij nauwelijks gewicht en kunnen vrij ademen. De lichtgewicht instappers zijn gemaakt van soepel zacht leder dat bovendien met leder is gevoerd. Zowel bovenwerk als voering zijn geperforeerd. Uitneembaar voetbed. Heerlijk lichtgewicht voor thuis, op reis of in de tuin.

Lichtgewicht zolen: Zo licht als op wolken! Op de Intersko schoenen met super lichte PU-zolen kost lopen geen enkele moeite: u voelt bijna niet dat u ze aan heeft! Dit geweldige comfort is het resultaat van steeds verder ontwikkelde exclusieve schoenen-technologie. Het lichtgewicht gevoel wordt aangevuld door de optimaal afgestemde, uitneembare inlegzolen.

Vederlicht: Zo licht als op wolken! U vergeet bijna dat u ze aan heeft.

Luchtdoorlatend: Leer met een perforatie laat je voeten ademen! Omdat het de verfrissende lucht- en vochtbalans mogelijk maakt zoals een airconditioner. Door de zorgvuldige perforatie wordt het leer nog flexibeler - en het fijne patroon blijft tijdloos modieus!

Helvesko kuipzool: Vederlichte kuipzool van slijtvast PU met schokdempend EVA voetbed. Geschikt voor eigen inlegzolen.Zo licht als op wolken! Deze zool weegt bijna niets! Het PU schuim met luchtpolstering voelt u nauwelijks. Het lichte uitneembare voetbed past er perfect bij.

Helvesko kuipzool: Vederlichte kuipzool van slijtvast PU met schokdempend EVA voetbed. Geschikt voor eigen inlegzolen voor een fantastisch vederlicht gevoel!

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed