Siana

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 154,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 154,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd NL circa 1-3 werkdagen, levertijd België 5-7 werkdagen

  • 5.840.00
    • Beeldschone probleemoplosser
    • Extra brede pasvorm

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

De voet voelt de extra ruimte in de brede pasvorm, maar het oog ziet vooral de fijne leerdecoratie! De schoen voor de brede voet is van zacht nappaleer en kan door de vetersluiting wijd geopend worden. Rondom is alles zacht, met leren voering, gepolsterde rand en een uitneembaar voetbed. Comfortzool van licht TPU.HELVESKO comfort-zool: Extra brede zool voor ruime schoenen. Lichtgewicht, antislip TPU zool. Geschikt voor eigen inlegzolen. Extra brede pasvorm op de comfortzool! Deze brede zool zorgt rondom voor nog meer ruimte voor de tenen. Hierdoor kunnen uw tenen aangenaam bewegen.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: extra breed