Dorit

Kleur:

Maat:

€ 144,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 144,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd NL circa 1-3 werkdagen, levertijd België 5-7 werkdagen

  • 5.794.08
    • Vrouwelijke mocassin van zacht geitenleer
    • Licht, warm en elastisch

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Zijdezacht geitenleer en een prachtige glans maken van deze mocassin iets bijzonders. Zo wordt hij elegant genoeg om mee uit te gaan, door de warme voering, ook op koudere dagen! Flexibel door de decoratieve, elastische handnaad. De elastische inzetten zorgen voor de comfortabele pasvorm. Zachte zool van licht TPU met dempende balpolstering.

Warme voering: als winterwarme voering zorgt voor de beste warmte: met ideale temperatuur, lucht- en vochtigheidscirculatie. Uw voeten voelen altijd heerlijk warm zonder te zweten.

Handgenaaide mocassin: Een kenmerkende klassieke schoenmakerskunst! Steek voor steek handgenaaid daardoor flexibel, bijzonder duurzaam en decoratief.

HELVESKO verende zool: Aangenaam voor de rug en gewrichten, lichtgewicht TPU zool met balpolstering en demping. Groeven profiel voor afwikkeling. De zachte zool met luchtkussentjes zorgt voor het gevoel van lopen op zacht mos!

Elastische inzetten: Elastische zij-inzetten voor meegevende steun! Zo vult alles elkaar perfect aan. Elastische zones voor extra comfort.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed