MODEL Meret

  • 5.113.00
MODEL Meret
MODEL Meret
MODEL Meret
MODEL Meret
MODEL Meret
MODEL Meret
    • Combinatie van hertenleer en lamsvel
    • Met rits aan de binnenzijde

Maat:

€ 229,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 229,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een favoriete laars van zijdezacht hertenleer in duurzame winterkwaliteit, met zachte voering van lamsvel en warme binnenzool. De korte schacht past zich gemakkelijk aan de kuit aan, met rits aan de binnenzijde. Schokdempende, zachte zool van licht TPU, om goed af te rollen.

Ontdek zacht hertenleer. Met de hand genaaide modellen van het fijnste hertenleer, in de unieke comfortabele pasvorm van Intersko, zijn de absolute top in comfort! Het zijdezachte leer is licht en met een geweldige grip, in het gebruik is het sterk en weerbestendig.

Hertenleder: Het zijdezachte Amerikaanse leer komt van in het wild levende herten. Het is licht en met een geweldige grip, in het gebruik is het sterk en weerbestendig. Hertenleder is soepel, zacht als een handschoen en heeft een zeer fijn oppervlak. Door het voorzichtige looien krijgt het zijn typische soepele gevoel en blijft het natuurlijk actief ademend.

Lamsvel: als luxueuze wintervoering: het geheim van warmte in prachtige comfortabele schoenen. In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor warme voeten.

Lamsvel verwarmt ideaal: In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor uw voeten.

HELVESKO verende zool: Aangenaam voor de rug en gewrichten, lichtgewicht TPU zool met balpolstering en demping. Groeven profiel voor afwikkeling. De zachte zool met luchtkussentjes zorgt voor het gevoel van lopen op zacht mos!

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 42, 43
Categorie: Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed