Tosa Tex

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 179,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 179,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd NL circa 1-3 werkdagen, levertijd België 5-7 werkdagen

  • 4.797.08
    • Voor elk soort weertype
    • Door TEXmembraan 100% waterdicht

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een stabiele, comfortabele schoen van suède met gepolsterde rand: het HELVESKO TEX-membraan maakt hem 100% waterdicht, de sportvoering laat hem ademen! Uitneembaar duoinlegzool systeem van voetbed met onderlegger. Soft- Running-zool van PU.

Perfecte bescherming! Drie lagen voor de perfecte bescherming. Waterdicht van buitenaf, van binnenuit kan vocht verdampen. Laag 1: ademend leder, laag 2: waterdicht TEX membraan, laag 3: klimaat actieve voering.

Duo-inlegzolen systeem: Dubbele demping. Dubbele inlegzool voor dubbel comfort! Draag het voetbed plus de onderlaag samen voor dubbel comfort of enkel voor meer ruimte in de schoen.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed