MODEL Ute

  • 3.365.58
MODEL Ute
MODEL Ute
MODEL Ute
MODEL Ute
MODEL Ute
MODEL Ute
MODEL Ute
    • Voor eigen inlegzolen
    • Met warme lamsvel voering
    • Wijd te openen door Derby pasvorm
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 194,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 194,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Laarsje van nappaleer met voering en zachte schachtinzet van lamsvel, in chique, wijd te openen Derby-pasvorm. Het uitneembare BioFit-voetbed heeft een warme deklaag.

Geen koude voeten meer! Onze hoogwaardige voeringen verwarmen de voeten zonder zweten en zorgen voor een droog en behaaglijk schoenklimaat. Optimaal voor winterschoenen zijn b.v. streelzacht lamsvel, zachte teddy of het robuuste vilt, ook als binnenzool. Alle voeringen zijn robuust, maar zacht, actief ademend en aangenaam warm.

Lamsvel: als luxueuze wintervoering: het geheim van warmte in prachtige comfortabele schoenen. In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor warme voeten.

Lamsvel verwarmt ideaal: In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor uw voeten.

Derby-pasvorm: Comfortabel voor elke wreefhoogte. De chique Derby-snit is niet voor niets één van de meest geliefde pasvormen. U kunt de kenmerkende Derby-sluiting extra wijd openen, comfortabel aantrekken en deze individueel aanpassen. De hoge vetersluiting zorgt voor een goede stevige steun. Ideaal voor de hogere wreef!

BioFit-voetbed: Wereldwijd het eerste voetbed met Eco-certificaat. Schokabsorberend en klimaatregulerend. Natuurkurk met hoog elastische latex kern. Uitneembaar voor eigen inlegzolen.

BioFit-voetbed: De perfecte schokdemper. De ontspannende relaxzool is hier ideaal aangevuld met een uitneembaar BioFit voetbed. Deze vangt harde schokken op en ontlast zo ideaal de rug en uw gewrichten.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Ladysko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normale breedte