MODEL Amina

  • 5.100.00
MODEL Amina
MODEL Amina
MODEL Amina
MODEL Amina
MODEL Amina
MODEL Amina
    • Voor eigen inlegzolen
    • Een klassieker die altijd past
    • Simpele, mooie mocassin
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 159,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 159,95

Nu even niet op voorraad, levertijd enkele weken

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Simpele, mooie mocassin, ideaal te combineren. Van nappaleer met typische handnaad en comfortabele elastische zones. Fijne leren voering en een uitneembaar leren voetbed.

Handgenaaide mocassins: Deze handgenaaide mocassins worden vervaardigd volgens de traditionele maakwijze. Een kenmerkende klassieke schoenmakerskunst! Steek voor steek handgenaaid met een speciale decoratieve handnaad waardoor ze altijd elastisch, duurzaam en decoratief blijven.

Elastische inzetten op de wreef: voor meegevende steun! Zo vult alles elkaar perfect aan. Elastische zones voor extra comfort.

Vederlicht: Zo licht als op wolken! Het geheim zit in de duizenden kleine luchtbellen in de geschuimde PU-zool. U vergeet bijna dat u ze aan heeft. Door de uitneembare voetbedden zijn ze ook geschikt voor eigen inlegzolen.

HELVESKO verende zool: Aangenaam voor de rug en gewrichten, lichtgewicht TPU zool met balpolstering en demping. Groeven profiel voor afwikkeling. De zachte zool met luchtkussentjes zorgt voor het gevoel van lopen op zacht mos!

Lopen als op zacht mos. De lichtgewicht, vrouwelijke zachte zool met polstering geeft mee bij elke stap. Met luchtkamers voor een zachte demping en een groevenprofiel voor het afrollen.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed