Ted Elk

Ted Elk

  • Voor eigen inlegzolen
€ 119,95 * € 169,95 * (29,42% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 119,95 * € 169,95 * (29,42% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 1.303.32
    • elandlederen klittenbandschoen
    • met drukvrije klittenbandsluiting

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Gemaakt voor comfort: een comfortabele schoen van geweldig zacht elandenleer, met perfecte pasvorm en door de klittenbandsluiting drukvrij aan te passen. Voor de natuurlijke luchtigheid zonder voering verwerkt, geeft extra mee door de Ströbelmaakwijze. Aan de rand gepolsterd. Crêpezool van licht TPS.

Elandleder: onvergelijkbaar zacht. Elandleder is van nature onvergelijkbaar zacht, elastisch en soepel. Eén van de edelste leersoorten ter wereld. Zit als een tweede huid en beweegt met elke beweging mee. De leestvorm is consequent natuurlijk, breed en comfortabel vor de volledige voetvrijheid. Onze aanbeveling, een droom voor gevoelige voeten! Wij adviseren u om de schoenen af en toe te behandelen met Bama Power Protection.

De elastische crêpezool is precies goed voor dagelijks gebruik. Comfortabele breedte, goed dempend en met een stevig profiel. Het geschuimde TPS materiaal is bijna onverwoestbaar en super flexibel.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Klittenbandsluitingen zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen.

Ströbelmaakwijze - een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt het leer elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 42
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed