Nohr Elk

€ 179,95 * € 209,95 * (14,29% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 179,95 * € 209,95 * (14,29% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd NL circa 1-3 werkdagen, levertijd België 5-7 werkdagen

  • 1.713.00
    • antislip winterzool
    • ritssluiting aan beide zijden

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Van een wandeling in de sneeuw tot een citytrip: deze laars van elandenleer met een inzet van runderleer doet altijd mee en is door de ritsen snel aan te trekken. Het zachte elandenleer is waterafstotend, warm gevoerd, aan de rand gepolsterd en biedt veel ruimte voor de tenen. Robuuste, lichte Allweatherzool van PUR.

Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

De zool voor elk weertype: Heet de Allweather-zool! Door Intersko ontwikkeld voor het lopen in de regen, door de modder en sneeuw – geschikt voor elk terrein. Van kouderesistent PUR, voor het afrollen a-symmetrisch afgeschuind. De groeven in het antislipprofiel van de zool leiden water optimaal weg.

Elandleder - onvergelijkbaar zacht Elandleder is van nature onvergelijkbaar zacht, elastisch en soepel. Eén van de edelste leersoorten ter wereld. Zit als een tweede huid en beweegt met elke beweging mee. De leestvorm is consequent natuurlijk, breed en comfortabel voor de volledige voetvrijheid. Onze aanbeveling, een droom voor gevoelige voeten! Wij adviseren u om de schoenen af en toe te behandelen met Bama Power Protection.

Warme voering: als winterwarme voering zorgt voor de beste warmte: met ideale temperatuur, lucht- en vochtigheidscirculatie. Uw voeten voelen altijd heerlijk warm zonder te zweten.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Herenschoenen
Maat: 41
Categorie: Voor diabetes, Voor hallux valgus, Aanbiedingen
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed