Aura

  • Voor eigen inlegzolen
€ 50,00 * € 129,95 * (61,52% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 * € 129,95 * (61,52% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 5.139.06
    • zacht aan de voet en gemakkelijk aan te trekken
    • luchtig aan de voet door de geperforeerde leren band

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

De brede geperforeerde leren band zorgt voor een comfortabele pasvorm. Gemakkelijk aan te trekken door een klittenbandsluiting op de hiel. Het geschuimde voetbed zorgt voor een zachte tred. De zool is van licht TPU.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

HELVESKO sandaalzool. Een zomers lichtgewicht, TPU buitenzool en flexibel EVA voetbed met microvezel, ook geschikt voor eigen inlegzolen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: goud
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 42
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed