MODEL Minette

 • 6.630.50
MODEL Minette
MODEL Minette
MODEL Minette
MODEL Minette
MODEL Minette
  • Voor eigen inlegzolen
  • Bootie van weersbestendig suède
  • Zacht en aangenaam warm
 • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 129,95 € 159,95 (18,76% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 129,95 € 159,95 (18,76% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Zo kan het gerust koud worden! Geweldig warm. Zachte bootie van weersbestendig suède. Met ritssluiting aan de binnenzijde en lamsvel binnenin. Als voering een inlegzool van lamsvel: hier vinden de voeten een heerlijk warm voetbed. De strobel-maakwijze en de EVA-zool zorgen voor hoge elasticiteit! Met markant gekerfd profiel, voor buiten en koude ruimtes.

Lamsvel: als luxueuze wintervoering: het geheim van warmte in prachtige comfortabele schoenen. In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor warme voeten.

Lamsvel verwarmt ideaal: In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor uw voeten.

Strobelmaakwijze - een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt het leer elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: paars
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Voor hallux valgus, Aanbiedingen
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed