MODEL Marca

 • 4.799.08
MODEL Marca
MODEL Marca
MODEL Marca
MODEL Marca
MODEL Marca
  • Voor eigen inlegzolen
  • Vlot laarsje met zachte zool
  • Geschikt voor eigen inlegzolen
 • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 119,95 € 169,95 (29,42% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 119,95 € 169,95 (29,42% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Rondom gepolsterd en flexibel verwerkt, met twee ritsen. Het met vilt beklede voetbed is uitneembaar voor eigen inlegzolen. Antislip luchtige zachte sneakerzool van PU.

Walkloden: gebruiken we als heerlijk zacht, licht voerings materiaal. Licht voerings materiaal voor een optimale regulering van temperatuur, vochtigheid en luchtcirculatie. Van dun bij de overgangsmodellen tot behaaglijk dik in de winter! Van traditioneel scheerwol ontstaat een robuust viltweefsel met fantastische klimatologische eigenschappen: luchtdoorlatend, vochtigheids regulerend dus warm zonder zweten. Een toevoeging van polyester maakt het nog meer onverslijtbaar. Duurzaam absorberend en hygiënisch.

Zacht gepolsterd. Overal, waar de schoen aansluit, is hij zacht gepolsterd: aan de rand en tong voor zachte steun. Bovendien veel ruimte voor de tenen!

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

HELVESKO Sneaker-zool: Voor luxe sneakers werd de nieuwe Sneaker-Soft-zool ontwikkeld. De dikke PU schuimlaag is volop in de mode, heeft bijna geen gewicht en een markant profiel. Voor aangenaam en eindeloos afrollen.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 41
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normale breedte