Simone

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 149,95 * € 169,95 * (11,77% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 149,95 * € 169,95 * (11,77% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.454.58
    • Jubileum uitvoering OP=OP!
    • Comfortabele laars met vlotte rits

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Natuurlijke look voor een aangenaam gevoel. Stevig leer van een milieuvriendelijke productie, in een flexibele Strobel-maakwijze. Binnenin vilten voering voor ideale warmte zonder te zweten. Snel aan te trekken door de ritssluiting. Infinity-zool om af te rollen van hoogwaardig rubber. Uitneembaar voetbed met aangenaam vilt bekleed.

Strobelmaakwijze - een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt het leer elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

HELVESKO Infinity-zool: Comfortabele afrolzool van flexibel PU met stabiele kern en dempend balkussen.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Walkloden: gebruiken we als heerlijk zacht, licht voerings materiaal. Licht voerings materiaal voor een optimale regulering van temperatuur, vochtigheid en luchtcirculatie. Van dun bij de overgangsmodellen tot behaaglijk dik in de winter! Van traditioneel scheerwol ontstaat een robuust viltweefsel met fantastische klimatologische eigenschappen: luchtdoorlatend, vochtigheids regulerend dus warm zonder zweten. Een toevoeging van polyester maakt het nog meer onverslijtbaar. Duurzaam absorberend en hygiënisch.

Specificaties

Kleur: rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10