Clara

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 149,95 * € 179,95 * (16,67% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 149,95 * € 179,95 * (16,67% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.024.00
    • Volledig lamsvacht gevoerd
    • Regen en sneeuwbestendig door hydrofobering

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Schacht van natuurlijk, heerlijk soepel ”Double face” lamsvacht. Gecombineerd met robuust nappaleder, dat regen- en sneeuwbestendig is door hydrofobering. Uitneembaar BioFit-voetbed met warme toplaag van ademend walkloden. Elastische comfortloopzool met antislipprofiel.

Voor gladde winterwegen: Dit model heeft een zool met een zeer goed antislip effect door het schubbenprofiel in beide richtingen. Met een elastische PU zool en een uitneembaar BioFit-voetbed. De zool is gemaakt van elastisch PU en heeft een uitneembaar BioFit-voetbed.

Lamsvel voor een ideaal voetklimaat: Het zachte lamsvel zorgt voor aangename natuurlijke klimaat eigenschappen. De ideale bescherming tegen de kou zonder warmte op te slaan. Lamsvel ademt, absorbeert en verdeelt lucht en warmte voortreffelijk.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

BioFit-voetbed: De perfecte schokdemper. De ontspannende relaxzool is hier ideaal aangevuld met een uitneembaar BioFit voetbed. variabele klittenbandsluiting vrouwelijk hakzool Deze vangt harde schokken op en ontlast zo ideaal de rug en uw gewrichten.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 39, 40, 43
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Ladysko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normale breedte

8.6/10