Mirka

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
€ 104,95 € 154,95 * (32,27% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 104,95 € 154,95 * (32,27% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
  • 5.735.02
  • 3
  • grijs
    • halfhoog enkellaarsje voor elke dag
    • licht,warm en praktische comfortschoenen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Trendy leder combinatie in een decoratief “Budapest” design en aan beide zijden ritsen. Elegant aan de voet! Zachte warme voering met gepolsterde rand. Zachte zool van licht TPU met uitneembaar voetbed.

Lopen als op zacht mos De lichtgewicht, vrouwelijke zachte zool met polstering geeft mee bij elke stap. Ervaar hierdoor het gevoel van lopen als op zacht mos. Met luchtkamers voor een zachte demping en een groevenprofiel voor het afrollen, waardoor de natuurlijke voetafwikkeling wordt gestimuleerd.

Warme (walkloden)voering ... …als winterwarme voering zorgt voor de beste warmte: met ideale temperatuur, lucht- en vochtigheidscirculatie. Uw voeten voelen altijd heerlijk warm zonder te zweten.

Walkloden gebruiken we als heerlijk zacht, licht voerings materiaal. Licht voeringsmateriaal voor een optimale regulering van temperatuur, vochtigheid en luchtcirculatie. Van dun bij de overgangsmodellen tot behaaglijk dik in de winter! Van traditioneel scheerwol ontstaat een robuust viltweefsel met fantastische klimatologische eigenschappen: luchtdoorlatend, vochtigheids regulerend dus warm zonder zweten. Een toevoeging van polyester maakt het nog meer onverslijtbaar. Duurzaam absorberend en hygiënisch.

HELVESKO verende zool: Aangenaam voor de rug en gewrichten, lichtgewicht TPU zool met balpolstering en demping. Groeven profiel voor afwikkeling. De zachte zool met luchtkussentjes zorgt voor het gevoel van lopen op zacht mos!

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Voor hallux valgus, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed